ducasdesign

Craciunul – o buna ilustrare a nevoii noastre de siguranta si frumos

Soseste aceea perioada din an cand suntem impinsi, de vremea mohorata si intunecoasa de afara, sa ne petrecem mai mult timp in spatii inchise, mai mult timp ACASA. Redescoperim la propria casa ca sunt elemente care ne plac si altele care ne plac mai putin si folosind « scuza » sarbatorilor ne gandim la o pavoazare/decorare 🙂

Pe scurt iata ca «  SARBATORILE » reprezinta oportunitatea perfecta de a transforma casa in care locuim intr-un mediu placut si primitor, urmand cei trei pasi importanti :

FOLOSIREA LUMINILOR INDIRECTE

Sentimentul de atmosfera calda vine din lumini, cea mai calduroasa forma de lumina in perioada asta provine de la foc, dar cum pentru majoritatea este posibil doar traiul la oras in spatii nepotrivite focului, avem alte alternative – grupajul de lumanari (hygge) si sirul de luminite mici si vesele ornamentale.

ORNAMENTELE  IN CULORI COMPLEMENTARE – uzual ROSU SI VERDE

Pornind de la verdele coniferelor reale sau artificiale, sunt propuse combinatiile cromatice complementare, dintre care verde-rosu, cu un touch de auriu reprezinta cea mai clasica formula, sau pentru cei TRENDY : Alb si argintiu, mov-galben, dupa cum dicteaza moda anului.

SOCIALIZAREA – MASA SI REUNIREA CELOR DRAGI

Craciunul este despre apropiere umana, despre relationare si impartirea caldurii umane. Craciunul este despre noi, noi in jurul mesei sau noi cu o cana de ceai/cacao in fotolii sau pe canapele, schimband impresii/ganduri/sentimente.

IN CONCLUZIE : Puneti in decorarea casei simtul estetic, al proportiilor si personalizati cu decoratiuni cu semnificatie pentru voi, va veti oferi astfel un spatiu cu rol tamaduitor dupa zilele agitate din afara casei.

This entry was published on November 14, 2019 at 8:41 am and is filed under Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a comment